Home > Öyle Bir Geçer Zamanki 17. Bölüm > Öyle Bir Geçer Zamanki 17. Bölüm Seyret

Öyle Bir Geçer Zamanki 17. Bölüm Seyret

Kısaca öyle bir geçer zamanki dizisinin ne olduğu hakkında sizlere bilgi vereyim. Daha sonra öyle bir geçer zamanki 17. bölümde neler olabilir onuda ayrıntısıyla konuşalım. Öyle bir geçer zamanki dizisinde limandan limana gemilerde kaptan olarak çalışan ali’nin ve ailesinin hayatı anlatılmakta. Ali gene bir sefer dönüşü eve gelmiş ve her zamanki gibi çocuklarına ( osman dışında ) iyi davranmamakta hatta onları dövmektedir. Bunların üstüne hollanda da bir sevdiğinin olduğuda öğrenilince aile ile arasındaki bağ tamamen kopmuştur.

Cemile çok sakin ve iyi bir insan olmasına rağmen caroline (ali’nin hollandalı sevgilisi) karısını bıçaklamıştır. Caroline the chemcuk olarak bilinen sarı hastaneye cemile ise hapishaneye girmiştir. Caroline cemileden şikayetçi olmam ama oda ali den boşanacak diye teklif sunar. Ali’de işine gelen bu teklifi keyifle cemileye iletir. Cemile ilk başlarda dirensede çocuklarından ayrı kalmak istemez ve kabul eder. Ardından çıktıktan sonra ali çocukların yaşayabileceği tek yer olan evlerinide altlarından alır ve onları inşaatı bitmemiş bir evde yaşamaya mahkum eder.

Bunu duyan mete the piskopat ki dizinin en sağlam karakteridir kendisi evi cayır cayır yakar. Ali namussuzuna engel değildir evi yaptırır ve utanmadan osmanın velayetini metenin hapisten çıkması karşılığında zorla cemileden alır. Dizi 17. bölüme kadar bu şekilde geldi arkadaşlar. Bakalım 17. bölüm de neler olacak merakla bekliyoruz.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment